Mual 6 week

Nk tya para bakal ibu,biasa ke jika 6 week mual masih x henti.selalu berlaku pagi,ptg dan mlam.bau minyak masak pun x boleh.sekarag try pijit limau orange shaja.huhu

1 Balas

bg sy sangat biasa😁😁. 2 anak sy alahan berhenti bila masuk 16 week.

2y ago

byk petua kurangkan mual. bole search dlm ni. tp bg sy tak berkesan. ikut kehamilan tu sendiri agaknya. enjoy je sis. nanti bila dah hilang mual bole la makan mcm² makanan dan buat kerja mcm biasa. tp hujung² trimester 3 lain lg penyakit dtg. dengn susah nak tido,sakit badan,susah bernafas,cepat letih. bila dah bersalin itu lah pengalaman manis utk kita yg bergelar ibu🥰🥰