Kalau mual² tapi Tak muntah elok makan ape?..Saya boleh mkn limau je..yg lain tngok pun mual..5 week

2 Balas

Saya pun sama masa awal pregnant. Sy makan biskut keping Jacobs yang original dgn minum air milo. Mula2 boleh telan bubur. Lepastu sup2. Yang banyak bawang & rempah sy mmg xboleh. Sy cuba je makan semua, kalau boleh telan sy makan habis. Kalau x, saya cuba makan semampu boleh untuk baby.

3y ago

tulah sis 5w Bru mual ..n Tak thu NK mkn ape dh..bosan asyik buahh

mkn biar sikit tpi kerap.. sy mkn buah

3y ago

tenkiu for info