labour room

Nk tya mummys smua..ap yg sepatotnya disediakn erk slepas baby selmat dilahirkan???dh beg apa yg ssuai untuk dimasukkn brang2 tu???

1 Balas

Brg keperluan baby.. Booties, mittens, topi, barut, minyak angin semua tu.. Syampu, sabun babu takut bb admit atau ibu admit. Blh standby. Jgn lupa Brg ibu..

5y ago

Ye. Mcm minyak telon ke apa ker.. Ikut sis la. Klu sy, sediakan jer vicks utk bayi, minyak telon, minyak kayu putih. Semua lengkap. Just in case nak pakai kan..