Hiii

Hi nk tumpang tnya period dh lewat 7 hri, 3 hri sblm tu ada klr spotting coklat2 untuk 3hri lps tu dh tk ada, sblm tu ada check upt tpi negative, bila blh check blk ye last period 3-3-20

1 Balas

Hi Puan. Ada juga yang di awal kehamilan keluar tanda-tanda spotting berwarna coklat seperti itu dan ada juga yang keluar tanda spotting berwarna coklat itu akibat period tidak teratur. Untuk UPT test yang puan sudah lakukan, adakah puan lakukan dengan cara yang tepat? Adakah puan menggunakan air kencing pertama di waktu pagi untuk UPT test? Puan boleh rujuk semula beberapa soalan di sini cara-cara betul untuk membuat UPT test ☺️https://my.theasianparent.com/upt-negatif-tapi-tidak-haid