Zincofer cara makan

Nk tnye,sya selalu mkn zincofer pagi,tpi hri ni x leh nk mkn, sbb mual. Jdi sya nk mkn mlm nanti. Pastu esok nk mkn mcm biasa. Jam6pagi. Xde mslh ke #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

9 Balas

sye zincofer kne mkn 2 kali shri..pg mlm...time pg sye mkn sblum srpn..mmg loya nk mual..tp lpas tu kne cpt2 cri srpn untk xnk bg mnth...pastu mlm sye mkn 2 jam slpas mkn mlm...tujelaa care sye untk x mnth...

3mo ago

skng sye da 13w

sy pun rasa mual muntah klu mkn waktu pagi. so sy tukar waktu mkn sebelum tdo or set alarm bila dh tdo tu kita bgun mkn time mamai2.. baru ok

Saya makan sebelum tidur. Jarakkan masa makan malam tu 2 jam then amik ubat tu telan terus. Lepas telan tidooqqq

Boleh je. Saya dulu takleh makan malam. Saya tukar makan sebelum subuh. Saya minum dengan ribena sejuk. Hihihii

zincofer boleh tolak dngn air twister tak ..selain air putih ..sbb minum air putih rasa nak muntah

mkn setiap mlm sebelum tdr dab selepas 2jm makn mlm.. mnum air sanquick

boleh je sis takde masalah. yg penting wajib telan setiap hari

boleh