Rojak buah

Nk tnye waktu mengandung awal trimester boleh ke makan rojak buah? #bantujawab #ingintahu #bantusharing

7 Balas

sy semua makan.. nenas la apa la.. tp makan takat² buat rasa sudah lahh.. abang,akak semua tkejut.. ckp sy semua benda berani buat.. huhu..

kalau rasa teringin mkn ja saya dulu suka makan rojak tapi epal cicah kuah rojak satu bekas saya sorg mkn

nk tnya blh klau tm 1 blh mkn nenas yg bsr tk sbb tringin nk mknn

2mo ago

mkn je.. kalau boleh makan yg nenas masak manis tu.. kalau ekot kan nenas bagi vitamin C. mcm sy mkn je.. cuma jgn la smpai sbiji nenas tu habis awk sorang.. makan stakat buat ilang rasa teringin tu . berpada-pada

mkn ja,, cuma jgn mkn hgga knyg asal dpat rsa😊

makan je apa yg awk nk makan tp berpada2 la

Boleh