keguguran

nk tnye la...sy mgalami keguguran...tp sy xthu yg sy hamil for a weeks.. yg sy igt hampir 3 bln xdtg period...so sy mmg nk buka buku...sbtu lpas sy dmm jtuh diblik air,dn alami kguguran.. so soalan sy, darah mmg byk ke utk smggu kgguran nie ye??

2 Balas

Lepas keguguran ni ada jumpa doct tak? Kena tanya doct sis pasal ni

5y ago

da seminggu...drah still byk..xkering lg... tempoh brpantang adakan sme cm owg bsalin...tu yg sy kompius skit...sbb nie kli pertama ggur

Smoga dipermudahkan sis ..