Puting tegang & keras

Hi nk tnye kenpa puting boleh tegang + keras Dan saya belum lagi datang haid .. dah 7 hari lambat haid .. boleh tolong saya jawab soalan ni x 😣#bantusharing

9 Balas

takde org boleh tolong jawab sis, pegi beli UPT dkat farmasi lepas tu balik Test. kalau naik 2 line tu sungguh la pregnant,klau naik 1 line tu maknanya tak pregnant. tunggu period mai saja, kdang nak period pun boleh jd mcm tu.

tnda2 tu bleh jd hamil or x....jd nk tau, kna buat upt test ye...tya kt cni, kmi pun xtau...dpt tau pregnant pun buat upt test😂

Susah nak jwp sis , lain org lain dia punya simptom & boleh jadi hormon , so better check upt terus

check upt klu nak kepastian.kadang hormon nak memgandung dgn nak period lebih kurang sama je

Betul tu sia, sya sblum haid lgi sya dh dpt dua line sis.. Moga rezeki sis d thun bru ni dpt bby

tanda2 mengandung pn bleh jadi sbb sya pn msa mgndung sakit dekat puting..try cek upt..

sis mngandung tk masa ni? sbb sy ad situasi yg sma

cer.try.chck.upt😉✌

Check upt sis