normal ke ?

nk tnye kalau keluar mcm ni normal ke? mcm berurat campur darah and datang tk sampai sehari? ia dikira period atau apa ya? ada sesiapa yg tahu tak

normal ke ?
10 Balas

kalau masa x pregnant tu itu perkara normal tapi kalau sis pregnant better amik langkah berjaga2 or pergi check sbb sye sepanjang preg xde keluar cm tu kecuali keputihan. itu pun sbb terlalu penat

Saya selalu keluar camni so bagi diri saya normal. Tak sure kalau awak. Dari sekolah lagi saya jenis ada keluar gini. Tp period saya sentiasa teratur sampai kahwin sampai ada anak

sis, saya haritu keluar mcm ni, tahu tahu saya gugur sis, better awak pi klinik buat checkup ya, semoga tiada apa yg serious buat awak dan baby 💗💗

kalau sblm ni pnh chck upt positive .tiba2 alami mcmni..better puan pergi jumpa doc tuk dptkn rawat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sis ade keputihan x? slalu awal2 nk period or hujg period memg akan ade mcm tu.. klu sye la..

normal .. kalau saya pula lagi besar ketul2 darah tu ... jenis heavy period

saya setiap kali nak period memang ada, so bagi saya normal

mmg time period ke bila keluar tu?

try pi klinik

pregnant ke??