Bersama suami

Hi..nk tnye jika bersama suami pada usia kandungan 6w, suami nk pancut dalam boleh ke? Maaf ye soalan agak sensitif tp sy ingin tahu sbb nk berhati hati. #firstbaby

13 Balas

suami sy tkot. skrg dh 23w xbuat ape2 pon lg. die kate nti kepala anak senget. adoii. lawak btl. ttc 4y 1st bby

2y ago

Somi sy plak risau sbb dlu first pregnancy kami ada bersama.. Ada spotting.. Tpi sbb xda rezeki sy miscarriage... Tpi bukan sbb bersama la... Sb sy ada diebetes.... Now pregnant no. 2 somi takut....