Asal mlm je rsa perut mengeras+sakit perut kat bwh ngilu2

Nk tnye ibu2 ,, normal ke rsa skit cmni, kndungn sy skrg 37weeks 5day,rsa sakit kat bwh tu ngilu2 ble dy mengeras n baby bergerak, kdng2 tu smpai rsa nk kncing,, ble sy sdh kncing dy akn keluar keputihan n lendir2 putih skli dgn kputihan,, ble dy mngeras tu rsa mcm sesak dada,, lpas tu rsa senak2 n ngilu Kt bwh rahim

6 Balas

sy yg 36w ni pun rasa yg sama.. mintak dia kluar masa masok 37w pun okay heheh.. 38w ke .. 🤭🤭