Air soya boleh minum tak

Hi, nk tnya utk kandungan 6bulan ke ats boleh minum air soya tak ?

8 Balas

Cuba dulu sedikit, tiada perubahan merosot apa2.. maknanya insyAllah kita boleh. lain orang lain badannya. mymum minum soya hr2 untuk adik yg last.. putih gebu2 3kg++ bila lahir...

Bila2 rasa teringin pun boleh je minum. Tp kena jarakkan lepas makan ubat sebab susu halang penyerapan zat besi. Nanti hb drop.

Nurse saya cakap, soya menghalang penyerapan zat besi. Boleh jadi antara punca HB drop..

1y ago

sya amalkan minum mama premium susu wildan... Alhamdulillah..gdm dh semakin kurang n hb sya pon dh ok..

Boleh, takde masalah.

ikut atas penerimaan badan masing²

boleh je sis..

boleh sis🥰

boleh minum