baby movement

Nk tnya .. sy skrg pregnant 10 mggu 6 hri ... Normal ke kalau tak Rasa sngt apa2 pgerakan bby ? ..

7 Balas

Awal sgt2 tu. Mmg xkn rasa pape. Mostly akan rasa 20weeks n above. Tu pn xd rasa kuat mana. Hanya pergerakan kecil saje. 28weeks baru akan rasa yg heavy movement. Time tu jgn lupe pulak kira pergerakan baby ye

20 minggu baru baby bergerak wak . Tu dia baru nak bentuk jantung , anggota badan , muscle pun belum ada macam mana nak kicking .

5y ago

Lega dgr .. tq ... First pregnancy miscarriage .. trauma xilang lgi 😅

Sy 20weeks baru rasa .. tu pun rasa mcm kena jentik² ja .. xpa nnti awak akan rasa jgk ok .. tahniah !!

Awl Lg..20weeks ke ats bqu qasa

Normal sis..sy 23week bru rsa

Awal lgi sya 19w bru rasa

Awal sangat tu nak rasa 😅

5y ago

😊😊😊 tq .. lega sikit