Keluar darah

Nk tnya sy mgandung dh 39weeks.. Tdi sy ke tndas ade kluar darah warna koko2 mcm bru hbis period.. Normal ke x? Atau pun tanda2 bby nk keluar? Due sy 14.5.2020.. Mohon pencerahan.. #babyfirst #tq?

5 Balas

Saya x pasti.. Sebaiknya pergi hospital terus sis.. Sebab ada yang keluar tanda darah masa baby nak keluar..

Dah dekat nk bersalin tu. Mcm sy turun darah tapi lambat jugak nk bersalin.

Sy 32w.. Ada kuar darah coklat normal ke ye? Sy pn nk tau jg

4y ago

Better puan tya misi yg check puan..kalu dh dekat due tu tanda2 bersalin

Post bulan Mei Ni..due puan Ni bulan mei

Pergi hospital