PEMBAWAAN BABY

hi, nk tnya spa pernh waktu hamil muka Naik pigmentasi/jeragat...waktu time tak hmil xdh...semjk hamil ni ada...akn hilang x?? Lpas bersalin..risau sbb jdi setompk pipi kiri n kanan...nmpk ketara #

2 Balas

macam muka saya skarang..naik jerawat byk then kusam teruk..Guna skincare mcm mcm pun tak jadi...sblum pregnant tak pernah jd mcm ni..biasa lepas bersalin,akan back to normal..

mcm sy dlu muka breakout.. lepas bersalin alhamdulillah back to normal ....tp parut2 jerawat tu amik ms juga nk hilang🤭😂✌🏻makan tahun