inhaler

Nk tnya saya ada asthma , skrg saya dah pregnant 2 bulan . Boleh ke pkai inhaler tu ye ?

6 Balas

Inhaler birukan sis?? Blh pkai..ms preggy mmg kita akn slalu attck..jd sis kne bwk je inhaler pegi kemne shj bg legakn asthma... Kalau g chckup dkt kk sis mention pd nurse.n doc sis ada asthma nti mereka pantau n chck tiap bulan asthma kitanya prgress

4y ago

Haah yg warna biru tu . Hehe okay tq

Boleh je. Masa saya preggy pun senang asthma. Saya tanya doctor, katanya pakai inhaler boleh je. Saya pakai yg inhaler harian lagi sbb mmg xleh tidur kalau xpakai inhaler. Sesak je rasa dada tu

Sabar ya sis. Time pregnant ni byk ujian kesihatan ibu

Saya pun ada asthma dan pakai inhaler warna biru

Boleh sis.. Sy pun pkai yg biru tu

4y ago

Sama , tq 😊

Kena tanya doc