gigi bayi

nk tnya.. pling lambat umur brp gigi bayi akan tumbuh. dh mula risau

10 Balas

kurang lebih 2 thun.. sbb factor zat besi dan keturunan.. so jgn risau sngat.. tp bila dh lepas 2 thun asih blum ada.. bayang² gigi.. sila refer doctor gigi yeee~

Depend brpa umur baby .. baby sy dulu masa 1 tahun baru tumbuh.. no 1t10bulan baru nk masuk 14btang .. nanti skli dia tumbuh mmg byk skli

sume ank sy setaun keatas bru tumbuh gg..5 org ank sume same..ble besar gg pn lmbt tercabut

Baby saya 8bulan sekarang dah 1tahun11bulan gigi Blum penuh lagi 😅 jangn risau sis

Anak saya dah 9 bulan lebih. Pun belum tumbuh gigi...

anak sya 22bln tapi gigi 6btang je.. Normal ke?

my girl 10 months.. dont worry ia akan tumbuh..

8bln ikut bby da yg cepat da yg lmbt..

Bby bp bulan sis?

berapa bulan?