tumbuh gigi

Umur berapa bayi bru mula tumbuh gigi anak sy baru 3 bulan 12 hari dy dah mula gigit tngn dy smbil mrah..sllu garu telinga dya

2 Balas

Bby slong sye dlu 5bln da stat tmbh gg. .stat pde 2 jgk dye xnk bf da. .pon mse 2 sye sakit. .lps da tau dye da stat tmbh gg. .sye mmg stat gsok gg dye jgk ..heheh. .smpai skng gg msih yg sme. .cma ade bhgian bwh 2 btg tcbot sbb dye p ggt kotak maenan dgn alsn dye ckp `DINA NK BKK MAENAN NY TP X BOLE. .DINA GUNA LA GG'. .ibu dye nk kata ape. .🤦‍♀️😂. .tp da tmbh blk da 2. .heheh

5y ago

Tq sis

Tengok dalam buku kesihatan anak, dalam tu ada banyak info. Untuk gigi pertama, usia lingkungan 6-10 bulan. Boleh check buku kesihatan ye.