air mandian

Nk tnya mummy2 la baby kmu mndi air suam smpai umur brpa? Sbb lau sy blik rmh family sy/husband dorg bising ckp anak kna la ksh biasa mndi sejuk Jgn nk mndi air suam ja nti senang sakit ..baby sy br masuk 10 bulan n sy pena cuba jg ksh mndi air sejuk x cmpur Air panas punya kuat dia ngis kesian sy tgok

2 Balas

Anak saya mandi air biasa je sis. Masa awal2 dalam sebulan macam tu je mandi air suam. Lepas tu start mandi air biasa. Klu hujan, sejuk baru mandi air suam.