Baby tak pusing 36week

Nk tnya mommy lah sye skng baru 36week tdi pi scan doc kata baby kpla kt ats harapan baby nk pusing kpla ke bawah tipis ade tak cara slain bajalan senaman tuk baby pusing.. sye kerap jalan senaman sikit² tapi tula baby tk pusing lagi risau kne czer je ank sulung ni.. ad tak momy yg pgalaman mcm sye... bole share tips ape ape²#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Bersujud lama2 puan... Kalau puan seorang muslim, ambillah peluang solat terawih, dan solat sunat dlm bulan yg penuh rahmat. sujud lama2