memang ke mengandung 3bulan lebih keluar darah coklat?

nk tnya memang ya mengandung ni kluar darah warna coklt xad pape ke dh cek tnya doc doc ckp mungkin sebab saya kerja jenis bnyk jalan dan berdiri tpi baby siht2 je..tpi kita jd ibu panik lah juga ,ibu2 lain ada tak yang macam saya juga?

5 Balas

biasa klua darah time pregnant tersangat la tak normal. tp fikir positif jela kalau awak risau jugak rajin rajin la ke klinik scan or check. moga awak dan baby sihat ♥️

7mo ago

amin thank