Kesihatan

Nk tnya laa kan kat mommy2 semua... Asam keping/asam gelugor ni bahaya ke untk yg pregnant? Sy prnah kguguran yg prtama, skrang prgnant smula, jdi mil & suami larang sy mkan mkanan yg ada asam keping/asam gelugor ni mcam laksa... Tringin sgat nk mkan laksa, smpai mimpi laa ?

1 Balas

Org yg first prgnt pun mknn minum still pantang sampai due bersalin takut ada apa2 mslh... Ini kan pula mcm kamu ada history miscarriage lagi la kena jaga mkn minum...