susu menitik

Hi nk tnya knpe bile bf bby blah knan kn air susu blah kiri menitik , bila bf blah kiri susu blah knn lak menitik ?

3 Balas

Sebab ada ransangan. Dua2 akan keluar serentak. So walaupun sebelah je baby tgh hisap, sebelah lagi tetap keluar susu. Tadah pakai milk collector. Sayang nak buang cmtu je

ye body terima ransangan automatically susu keluar, kena tadah pakai milk collector contoh brand haaka. tp kena paham, susu tadahan tu cuma susu foremilk bukan hindmilk

mgkin susu sis byk ni. mse bf, seblah baby hisap, sblah lg sis letk milk collector.