Mommies

Nk tnya, klo kita xde berlaku any bleeding, or sakit cramp perut cuma asyik loya and cpt lapar maksudnya kandungan okay la kan? Kandungan bru 10w 6days and xpena scan lg. Selasa nt nk jumpa doc. Risau plk sbb xbole nk pasti kandungan okay ke x sbb xde rasa apa2

4 Balas

Xpe, rasa meloya mengidam semua ni tak da effect baby pun.

5y ago

Owh mcm tu ya. Kalau mcm tu xpela. Risau sbb 10 weeks mmg xbole nak rasa apa2 pergerakan ke apa kn. Takut ikutkan selera mkn sendiri terjejas plk yg dalam