nak tahuuu

nk tnya kenapa jdi mcm ni ye ? kena pakai apa ye untuk hilangkan kat leher baby?? sy first mom

nak tahuuu
5 Balas

Jgn biarkan lembap kt kawasan tu. Lepas mandi make sure lap kering. Nk sapu cream pun boleh. Kdg2 Tegakkan kepala anak sekejap utk bagi pengudaraan kt situ.

Bagi saya ni normal. Nanti akan hilang sendiri. Lebih lebih lagi bila anak dah pandai untuk tegakkan kepala tanpa bantuan. Awak nak apply baby lotion pun boleh.

11mo ago

Ramai mommies dalam TAP guna snowhite lotion ni. Mungkin awak boleh cuba. Saya sendiri tak pernah pakai dan cuba untuk baby. Jadi tak boleh nak bagi review. Sorry 😅 Anak saya pakai yang khas untuk baby.

Sapu lotion / krim Brand Sebamed. Kat watsons ada

Cuba Sebamed baby cream

bepathen okay sgt ✅