nak tahuuu

kenapa yer bibir baby jadi mcm ni ? mcm mna nk hilangkan ke akan hilang dgn sdri ye mummy ..risau tgok bby bru 4bulan baby ..bby kerap main air liur skrang

nak tahuuu
3 Balas

Mcm candida atau nama lain kulat degil.. eczema.. mcm anak sy.. boleh tnye dlm group tele ekzema&alahan.. boleh share gmbar ni dan tnye coach dlm tuu.. ape yg perlu sapu.. lama2 dia hilang sendiri tp kalau ibu menyusu badan, ibu kena pantang makanan yg jadi trigger.. spt gluten kek roti gandum dll.. bnyak pantang larang kalau candida nii.. huhu.. bertabah la sikit bab pantang mkanan niii.. kalau xjage mkn lame2 naik dekat bdn lengan or kaki.. anak sy first naik dekat lengan, lma2 dekat badan lengan kaki sikit.. asyik menggaru jee sbb eczema gatal dari dlm..

Bengkak ke?

ruam susu?