Air gula Swasta

hi nk tnya, kalau bkk bku pink di kk.. msa nk mnum air gula..kita mnta nk mnum dkt k.swasta boleh ke? nti bawa rslt je tnjuk..

7 Balas

Boleh. Asalkan pergi minum air gula. Yg penting nak tau result sahaja. Baru ni sy tak dapat dtg KK sebab tengah loya teruk dan letih menjaga anak2 lain demam. So sy minum air gula di KK Swasta sahaja. The point is, diorg nak tahu result air gula awak je. Normal atau kategori diabetis.

boleh beli air gula dekat swasta, bawak minum di kk masa appointment.. kk tempat sy boleh mcm tu

hi.. sy nurse kk.. boleh je xd mslh.. just bawak result ke kk and bgtau

2y ago

boleh

Tanya nurse kk boleh or tak. Tp air gula dkt kk pun dh ada perasa. Xmcm dlu air plain.

Boleh je. Macam sy beli air gula barikel kat klinik swasta minum kat kk. Settle ✅

air gula tu mcmna ek rasa dia. rmai ibu yg gerun haha

boleh je xde mslh