laksa

Harini sy teringin sgt2 nk mkn laksa.last suami beli bahan sy masak sndiri.tp terlebih letak cili jd pedas nk arwah kuah laksa tu.then sy teringin sgt kunyah bunga kantan.bahaya x ye puan2 mkn pedas2 masa 1st trimester ni

1 Balas

Bahaya or not sy xsure tp sy waktu first trimester..makanan pedas je sy boleh telan and utk elak loya. Sy siap potong2 cili buh dlm laksa, maggie, lauk2 yg sy blh telan. Asalkan pedas 😅 tp not everyday lah. Sb risau juga..