lebatkan/panjangkan rambut bekas gugur

hi mommies ada tak lepas bersalin berapa bulan kmudian rambut gugur teruk? nak minta suggest any product yg boleh lebatkan or panjangkn balik rambut ada tak? skrg rmbut da stop da gugur tpi tula rmbut kurg dan anak rmbut byk bekas putus2 kan so nmpk rmbut ternaik2 anak rmbut🤣 minyak zam2 bagus tak? sebab ad yg kata bagus utk lebatkan rambut or any suggestion?(utk ibu)

2 Balas

Dia hormon sis. Akan ambil masa setahun jugak nak pulih. Makan makanan seimbang dan supplement. Minta nasihat dr k sebelum ambil supplement

nanti hormon dah balance dia elok balik. ambil magnesium, vit c, zinc, untuk stabilkan semula hormon.