selsema

nk tnya. bole tak ambek apa² ubat untk hilang selsema i dh preggy msuk 18week. 2 3 hari ni selsema bukan main lagi ? klau boleh . suggest ubat apa yg bole saya ambek ?

3 Balas

Ada ubat khas utk ibu pregnant. Ubat selsema tu kena consultation dengan doktor ya. Tak boleh sembarangan ubat. Saya dulu awal pregnancy selalu juga selsema dan demam. Kemudian, amalkan minum air panas suam

4y ago

tula skrng dok bnyak minum air suam . terimakasih ❤️

My Dr x bg..so he said minum air masak banyak2 and buat wap terapi.

4y ago

thankyou ❤️

try la minum madu lemon panas

4y ago

terima kasih ♥️