Telinga sebelah kanan xdengar

Nk tnya ada x sape2 sini yg sebelah telinga kanan or kiri xdengar ,sy asalnya ingatkan telinga msuk air TPi pergi klinik doc ckp ada bengkak dlm telinga dia BG ubat titis dh ,masalah skrg masih lgi xdengar rasa rimas plk nk buat kerja sehari ,ada yg sama macam sy x #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

masa sy dlm 20w to 28w sometg telinga sy dlm rasa gatal2 😂.. mmg stress, sbb hari2 kena rasa nk garuk guna cottonbud.. sampai luka sikit.. kdg tahan je gatal tu. skrg dh 30w ni dh x rasa lgi.. mgkin sbb 🤰 lh ni.. ntah pape je sakit yg muncul😂

maaf puan sy tidak pnh ada pnglmn mcm mslh yg puan hadapi ini...jika masih berlarutan better puan pergi hsptl jumpa pakar telinga dan buat ujian pendengaran...mg cpt sembuh dan di permudahkan segalanya .aamiin