Ingin tahu

Nk tnya 19week klu sakit gigi berlubang boleh cabut x?tak tahan sakit sngt.. Dan klu kerap sakit bnyk mkn ubt than sakit ada effect apa² x kt bby?? Risau jgk.. Sbb pernah dengar klu preggy xboleh cabut gigi#ingintahu #pleasehelp

15 Balas

2nd tri blh cabut gigi.. sy cabut gigi waktu 34weeks sbb tak tahan sgt sakit.. doktor tak marah tp just ingtkan kalau next time pregnant, nk cabut kna cabut time 2nd tri.. Sy terpaksa cabut jugak sbb tak tahan guling2 sakit gigi.. lepas dh cabut tu ha lega nak mampos