Naik biji2 dkt muka and badan baby

Nk tny, penah tk baby korang naik biji2 and merah2 dkt muka and seluruh badan? Bila sentuh rasa mcm prickly gitu. Tp dia tkde la merengek ke apa tp kita kesian tgk dia 😭

Naik biji2 dkt muka and badan baby
3 Balas

Saya jadi mcm ni lepas pakaikan minyak yuyi sebab kehabisan minyak telon.. Minyak yuyi skrg panas.. Saya tahu mmang xsesuai yuyi dgn baby newborn. Kebetulan anak tgh kembung 😭.. Kawasan yg sapu minyak yuyi tu jd mcm gmbr ni.. Sebelum ni pakai minyak asmak highly recommended.. Bagus sgt2

Ada pakaikan baby bedak atau sabun?

sya pakai lotion ni.

4mo ago

Hi, Puan. Belakang produk tu ada ingredients label tak?