36 weeks naik rashes and biji2 satu badan 😭

Ada tak sesape yg naik biji2 gatal and merah satu badan? Skrg dh 36 weeks. Dkt tangan plk naik biji2 kecil2 gatal sangat. Dh pegi clinic dpt calamine lotion tp tkde effect pun 😭 Macam mana nk buat ye?

2 Balas

sya start 35week naik bijik2 merah kat perut.pastu seluruh bdan kaki tgan leher dengan bjik2 berair dia dgn gatal dia ..Ya Allah seksa sngt nk tido pun xbleh ..sya bgitau kat dkter sya msa appoiment trus dkter sya buat surat untuk rujuk dekat pakar .Alhamdulillah sekarang dah xgatal2 sngt dah .dkter pakar kata sya elergik

9mo ago

ni doctor ckp puppp and kalau nk sembuh kena bersalin 😂😂

Sy guna sabun tawas, lps mandi sapu tawas kat bdn nati dy akn pedih sgt2. Lps pd tu xgatal dah..

9mo ago

merah2 tu hilang tk?