check up ibu hamil

Nk tny check up ibu hamil berjalan seperti biasa ke walaupon kita skrg dlm perintah berkurung? Atau kena postpone

30 Balas

Checkup mcm biasa.. Macam sye call nurse mnx tangguh smpai habis pkp tapi nurse kata doktor x bagi.. Doktor suruh dtg jugak.. Dah la tersangkut kt kampung ni.. Jadi doktor suruh checkup tumpang klinik brdekatan kampung.. Jadi kena la jugak pergi.. Cuma kena lebih berhati² la musim covid ni..

4y ago

call klinik yg berdekatan dgn kg sis duduk, kata saya ada appointment utk mnum air gula.. Dan saya duduk dkt kg.. nk tumpang. nurse akn paham nti. Dan kne call jgak tmpat asal kita check up.

Utk lebih kepastian better sis sendiri call klinik ckp dgn nurse y jga kawasan sis.. Tp sy ada bca dri page KKM checkup ibu mgndung n vaksin anak bjalan mcm biasa

Cm biase sis..kk sy prosedur pon lebih cepat dr biasa..nurse kata x nk bg ibu2 tggu lama2 musim berisiko ni

Check up ibu hamil masih berjalan seperti biasa sis, pastikan pakai mask eh.

Sy ptg td nurse KD call bgtau check up mcm biasa.. Appointment sy isnin ni..

Sya pon check up mcm biasa.. Tpi sentiasa jaga keselamatan diri

Appointment I postponed bulan depan lepas I call nurse.

Rsnya Sama je..Cuba call klinik klaau still runsing

Mcm biasa je...ikut tarikh yg d berikan

Ya mcm biasa ..baru pergi kK tadi