brapa kos

Nk thu brapa kos brsalin hspital gov or swasta..

7 Balas

Saya ketiga2 anak saya bersalin hospital swasta. Hospital Pusrawi Kuala Lumpur secara ceaser. Anak yg ke-4 ni pun di hospital yg sama. Walaupun dah 11 tahun dah. Setiap bln checkup pun di sana. Cuma yg beza ya Dr. Yg dulu dah pencen. Sekarang kena follow up dgn Dr yg baru. Saya x pernah lagi checkup di klinik kerajaan dan hospital kerajaan. Kos swasta dlm 10k ke Atas. Kerajaan mungkin murah sikit.

Anak sulung saya bersalin di hospital bainun ipoh rm55 je normal. Duduk wad 3 hari. Hospital kerajaan biasanya mcm tu je kos dia. Swasta tu ikut kepda hospital, lagi lawa lagi mahal 😊 Anak second saya checkup mengandung di Andorra Hospital. Check saja dah RM380. Bersalin situ kalau normal dlm rm3000. Kalau czer rm12k ke atas

Sy ank no1 no2 no3 bersalin kt HKL....kos nye pn xsmpai rm100....tpi skunk nie xtau lh sbb dh renuved bru...xtau plk bpe kos nye😩

5y ago

Aah due 19 Nov. Menghitung hari je lg ni. Hrp sangat bersalin mggu ni

swasta dlm 3k ++ based on service la. kalau ceaser ada mahal lagi kalau gov myb dlm 100 ke bawah

5y ago

Ooo tq

Gov normal or czer xcecah 1000.. Swasta normal 3k++ .. czer 10k+++

Saya bersalin Hospital Putrajaya Rate bilik single 1 mlm = rm120 Bersalin normal = rm450 Deposit = RM800 Kalau FPP lain kos dia

Saya bersalin dkt hospital half swasta half kerajaan. Sy delivery normal total semua rm1.2k utk 3hari. Bersalin bilik private. Ward satu bilik 4org. Normal 1k-3k. Ceaser 3k-5k. If ada komplikasi, mahal sikit. Overall, hospital uia semua okay. Doktor nurse smua okay. Best.

5y ago

Ohya, mcm mna dgn buku pink sis haritu? Ada tak cop 'Booking HTAA'? Sbb buku pink sy xda..