DUTCH LADY Full Cream Milk

Hi nk tanya…boleh ke in early pregnancy minum susu Dutch lady? Atau product susu lain? #firstbaby #advicepls

5 Balas

boleh. mcm kes sy nurse tak galakkan minum susu khas ibu mengandung sebab berat badan rancak naik. nurse tu kata susu ibu mngandung ni takut makin naik berat. sbb susu tu bagi selera. mcm sy tak ada masalah selera makan, minum susu fernleaf tepung tu pun ok

boleh je.. x semestinya pregnant kena minum susu khas untuk pregnant.. doktor pun ckp gitu.. minum je susu apa pun janji susu jgn susu pekat sudahlah 🙂

Susu dutch lady boleh. Saya minum susu ibu mengandung kerana ada dha, probiotic dan lain2.

sy mmg mnum dutch lady low fat...spnjg prgnnt...

susu apa pun boleh