sakit pinggang

Nk tanya yg dah berpengalaman kt dalam ni sakit ari² & pinggang sampai nk jalan pun sakit tu normal ke utk usia kandungan 38weeks4hari?? ??? Sakit sangat² nak jalan rasa mcm nak nangis

17 Balas

Sy 37w 3d .. Bru mlm td rse sakit mcm sengugut .. Husband dh riso sruh pegi hsptl .. Tp teringat pesan mak2 ..biasa ank sulong .. Bby suka main2 .. If xde tanda apa2 ..still normal .. Klau ada kluar drh atau pecah air ketuban .. Tu kne cpt2 pegi hsptal .. Apepun ..kpd smua mama2 yg bakal melahirkan ..sy doakan kita serta bby slmt smuanya ..dpermudahkan smuanya .. Dan cpt2 blh discharge ..hehehe