Kehamilan anak kedua

Nk tanya sy scan kosong tpi check upt double Line #ingintahu

2 Balas

Hai sis, cek UPT double line di klinik or cek sendiri? If UPT double line di klinik, doktor pasti akan beritahu next step seperti ke Klinik Kesihatan Ibu dan Anak untuk dapatkan appointment buka buku pink. Belum lagi scan waktu cek seperti ini di klinik kerajaan. Mcmni lah sis, sis dah sebulan ke tak period? If dah sebulan tak period & dapat double line boleh ke klinik kerajaan untuk doktor sahkan kehamilan. Mungkin sis pregnant tetapi masih belum dapat dilihat melalui ultrasound kerana usia kandungan masih terlalu awal utk dikesan.

maaf puan sy kurang psti ttg ini