Spender basah

Nk tanya, normal ke kalau seluar dlm kita basah tak reti beza sebab berpeluh ke apa tp takde bau pun , pakai pantyliner pun spender basah jgk . #24w #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

baik check..kalau leaking awal da tau doktor mesti ada penyelesaian..anak pertama sy leaking,sbb anak first sy biar kan sbb xtau..sy emergency ceaser 27week berat anak 1.1kg.. #anaksyurga

harap puan dah jumpa doktor utk check takut leaking air ketuban

Sama ada keputihan atau leaking

Sila jumpa dktr ya

jumpa doktor.