MINYAK RAMBUT BAYI

nk tanya minyak rambut apa ja ya baby 7 bulan keastas boleh pakai? Yg biasa org besar guna bolehka? Mcm safi syurah apa tu.

7 Balas

pakai yg khas for baby sebab baby kulit nye sensatif sis.. saya pakai mamachoice baby hair oil tu..sedap bau dia.. rambut baby pun cepat lebat. sis boleh try.

Better yang khas untuk baby. Kalau anak saya memang tak pakai minyak rambut dari newborn sampai sekarang 1y++

kalau anak tak ada masalah eczema atau kulit sensitif, guna minyak zaitun atau minyak kelapa biasa pun boleh sis.

saya guna safi punya minyak rambut yg ada gamat , rambut baby elok je x ada masalah 😀

11mo ago

yg biasa je sis minyak zaitun gamat brand safi

saya guna minyak rambut Zwitsal atau cussons baby

ada ja carrier junior oil beli la baby oil

11mo ago

packaging dia tulis hair oil ka baby oil ja?