Baby Hair Oil

nak tanya mommy2 pakai baby hair oil apa utk baby? rambut baby pacak2 sangat takmau turun. yang jual dekat tt mostly serum ja taknak serum nk minyak rambut ja, johnson taknak sbb boikot. dah taktau nk cari apa nama apa kat mana #bantusharing #SeriusTanya

2 Balas

Saya guna brand pureen & offspring (wonder oil). Pureen tu sebab saya bersalin swasta & hospital provide brand tu so saya sambung guna. Offspring tu saya guna lepas mandikan baby sapu 1 badan & kepala sekali kadang2. Saja tukar2 angin gitu. Saya ada juga sapu brand tropika cos dia wangi so pakai time g jenjalan or balik kampung so anyone yg dukung dia auto ckp baby bau wangi. So far semua tu sesuai dgn anak saya. kepala dia tak pernah berkerak & kulit dia tak pernah menggelupas or ruam sampai besar

1mo ago

terima kasih share 😍😍😍😍🥰 sangat membantu! nanti sy nk try semua hehe

Saya tak pernah pakaikan apa2 baby hair oil untuk anak. Hehe