Suami boleh masuk bilik bersalin di hosp. kerajaan ke?

Hi nk tanya kt ibu² yang bersalin kt hosp. kerajaan baru² ni. Sekarang suami boleh masuk sekali ke dalam bilik bersalin kalau bersalin di hosp. kerajaan? Anak 1st sy x boleh sebab PKP masa tu 2021. Mana tau suami ade rezeki boleh join skali masuk bilik bersalin awal tahun depan. Thank you!

1 Balas

suami boleh masuk dewan bersalin. klau wad biase suami boleh masuk time waktu melawat je. semua hosp gomen n semi gomen semua procedure mcm ni skrg. klau nk yg suami teman setiap masa kt hosp swasta je dpt. sop tahun depan je x tahu mcmna lagi. hrp suami dpt teman setiap masa tido skli even kt wad biase.