Bersalin hosp kerajaan

Kalau bersalin kerajaan, suami boleh teman masuk xdalam labour room ? #ingintahu hospitaltuankujaafarseremban

2 Balas

1st awak kena state dulu hospital gov mana yg awak cdg nk bersalin. baru mudah mommy lain bantu awak utk jwp soalan awak. jawapan saya: tak semua hospital husband boleh masok teman dlm labour room. ada hospital husband boleh teman just kena buat rtk test before masok teman. ada hospital husband kena ambik course before dpt teman wife bersalin. course tu kena awal2 book, kalau lmbt mmg xboleh nk teman wife bersalin la.

ada hospital yg bley, ade yg x