belum nampak lg tp sikit ada nmpk janin

nk tanya doc ckp dlm perut saya bnyk sembelit tu boleh rusak janin baby tk ya risau sangat #fristbaby

belum nampak lg tp sikit ada nmpk janin
2 Balas

Sy masa scan 6w haritu dktr swasta scan pn tak nmpak kantung sis.. Tp masa 5w time g KK boleh pula nmpak kantung.. Risau je.. Tgh tunggu repeat scan next week..

2y ago

Sy mmg bukak buku di KK awal.. Sbb ada history recurrent miscarriages..

Banyak sembelit? Sembelit bukan susah buang air besar ke? Sembelit takde effect dgn janin

2y ago

🥰