Sesak nafas

Nk tanya, ada x yg baru awal pregnant tiba2 rasa dada sesak nk bernafas..nk tarik dlm2 susah.. dlm sejam jugak baru elok balik...skrng da ok x de apa2.. saya bru 11w preggy.. nk kena pergi klinik jugak ke..

1 Balas

mkn kne jg..xblh mkn pedas..berlemak..berminyak..mknn o minuman sejuk..sayur n buah sejuk..mkn y ssh hadam..sbb usus kite jd slow n angin terperangkap dlm usus mse peknen..bile angin xleh kuar die naik ke atas tu bt tb2 sesak nafas..pngaruh hormon lg..amalkan mnum air suam..tea suam tp bkn tea ais or tea y dibiar sejuk lme