bovril

Nk tanya ada x mummy kt sini bg ank mkn kicap bovril??nk tahu status halal ke x bovril tu??

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..di botol nya ada logo halal x?? jika tiada dan rs was2 better jgn guna pakai utk bg makan pd ank..kalau try search dkt jakim xdpt..td.dh try search...hope ada mommy lain yg bc ttg ini blh bg kerjasama juga jika tahu ttg ini..(sy try up status ni ea..) mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Hi, halal sis