Baby jaundis

Hi nk tanya ada tak anak ibu2 yg dah 22 hari masih ada kuning? ada tak tips nk kurangkan atau pantang mknan yg boleh naikkan kuning baby?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

9 Balas

Mak saya rebus kacang bendi..ambik lendir sapu dekat badan bby..bby sy hri ke 9 bru p check kuning..175 pastu turun sikit 173 naik balik 175 last2 lumur lendir tu turun 97 esok tu mak sy xlumur..naik baik 116 pastu smlm sebelum p check mak sy lumur dulu pastu turun 81 yeayyy xpyh p spital dah..oh kena kerap susu bby jugak yaaa