Perlu ke ambil vitamin tambahan

Hi nk tanya. Ada ke vitamin tambahan yg kita boleh ambil untuk ibu mengandung ye. Skrg saya minggu ke 9. Gaya makan bukan sihat sgt sb tu saya rasa perlu amik vitamin tambahan . Sb sblm ni kandungan p1. Saya lalu minum susu ke buah2an.. Tpi kali ini semua benda rasa xberapa selera.. Tq semua..

2 Balas

Pendapat sy, better sis rujuk doc. Ikut apa yg doc suggest. Sb vitamin ada mcm2 jnis. Blh mkn ikut keserasian bdn masing2. Kalau xblh mkn yg doc suggest, nnti blh bg tau doc. Dia akn bg vitamin lain 😅

Why not awak refer ke doctor berkenaan dengan vitamin tambahan tu. lain badan lain penerimaan and condition nya.