vitamin redoxon

Nak tanya ada x mommy di sini yg ambil vitamin tambahan masa preggy? Sblum preggy sy ada ambil vitamin redoxon.tp dh preggy gini xtau boleh ambil ke x?

3 Balas

Normally dinasihatkan tak perlu ambik tambahan vitamin unless prescribed by doctor. Just ambik vitamins yg kk/klinik bagi je sis. Takut ada side effect lain. Tak pun nanti appointment sis cuba tanya doc/nurse boleh tak nk makan supplement lain2.

4y ago

Owh..aaha..sy skrg stop sbb takut x bleh ambik..ok..nti appointment nk tnye doc..

Sy pernah ambil sbab time preggy sy byk kali kena selesema n batuk teruk. . tapi itu pun 3,4 biji je stp kali sakit teruk

4y ago

Okay baby sy sihat jg

Sy tak ambik dah lepas preggy. Stop terus

4y ago

Owh..sy skrg ni stop sjk dh preggy risau x bleh ambik